Nieuwbouwproject in Utrecht

De Deeltuin is hét nieuwbouwproject aan de Sartreweg in de Utrechtse wijk Veemarkt. In De Deeltuin kies je straks zélf hoe je woont! Van architectuurstijl tot het aantal woonlagen en van plattegrond tot aan uitbouwopties… je hebt het helemaal zelf in de hand.

HUISJE, BOOMPJE, DELEN

De naam zegt het al; in De Deeltuin deel je elkaars eten, gereedschap, fiets, auto, binnentuin, kennis… en wat jij maar wil! Kortom, dit nieuwbouwproject in Utrecht omarmt en stimuleert de deeleconomie. Dát maakt dit nieuwbouwproject pas echt uniek. Zie onderstaande voorbeelden van deeleconomie:

 

De Deeltuin ook op Facebook, Instagram en Twitter te volgen!

Omdat het nieuwbouwproject De Deeltuin Utrecht de deeleconomie omarmt en stimuleert is er een speciaal Instagram account opgericht: @dedeeltuinutrecht. Hier kun jij kwijt wat jij verstaat onder het leven in een deeleconomie! Dus, heb je goede ideeën dan zien wij die heel graag met mooie beelden! Gebruik bij het plaatsen van je foto #dedeeltuin en/of #dedeeltuinutrecht Je kunt De Deeltuin ook volgen via Facebook . Ook hier kun je jouw ideeën delen en op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen. Uiteraard zijn wij ook te vinden op Twitter! volg jij ons al?

Nieuwbouwproject in Utrecht - De Deeltuin Utrecht