LAATSTE INLOOPAVOND

7 maart 2016

Eind januari vond de laatste inloopavond plaats voor De Deeltuin. Tijdens deze avond werd iedereen geïnformeerd over de mogelijkheden in het nieuwbouwproject en kreeg men tot en met 8 februari de gelegenheid een deelnameovereenkomst te tekenen.

Wat is een deelnameovereenkomst?
Geïnteresseerden die de deelnameovereenkomst hebben ingeleverd, krijgen bij start verkoop voorrang bij toewijzing. Wanneer de verkoop van De Deeltuin start, worden zij hier automatisch als eersten van op de hoogte gesteld. Deze deelnameovereenkomst is verder geheel vrijblijvend, dus geïnteresseerden kunnen ook afzien van een huis in De Deeltuin. Het tekenen van een deelnameovereenkomst is nu niet meer mogelijk.

Hoe nu verder?
Momenteel zijn we druk om nieuwbouwproject De Deeltuin klaar te maken voor de start verkoop. Denk hierbij aan het definitief krijgen van plattegronden en bouwtechnische tekeningen. Maar ook het opstellen van de nodige juridische stukken en uiteraard de verkoopbrochure valt hieronder.

Start verkoop
Ons streven is om in mei 2016 in verkoop te gaan. Tijdens de start verkoop zijn alle belangrijke gegevens van De Deeltuin gereed, zoals prijslijsten, tekeningen, procedures van toewijzing etcetera. Omdat je ingeschreven bent voor deze digitale nieuwsbrief ontvang je dan automatisch een uitnodiging voor de start verkoop.

De komende weken houden we je regelmatig op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom De Deeltuin in Veemarkt Utrecht. Maar, mocht je vragen hebben dan kun je contact opnemen met Sandra Materman, verkoopmanager van De Deeltuin, s.materman@synchroon.nl