Start verkoop zaterdag 25 maart 2017

7 maart 2017

Zaterdag 25 maart 2017 is het zover! Dan start de verkoop van de 51 woningen van De Deeltuin in Utrecht. Tussen 11:00 en 14:00 uur heten wij jou van harte welkom in LaKay Eten en Drinken aan de Goeman Borgesiuslaan 77 in Utrecht.

 

Een heel team staat klaar om alle verkoopinformatie te delen en al je vragen te beantwoorden. En natuurlijk gaat er niemand met lege handen naar huis! Wij geven jou graag een tasje mee gevuld met De Deelkrant, prijslijst, inschrijfformulier en plattegronden, zodat je deze thuis op de bank nog eens rustig kunt bekijken.

Verhinderd?

Past het niet in je agenda om langs te komen? Geen enkel probleem! Vanaf zaterdag 25 maart a.s. is alle informatie ook te downloaden op de website. Of loop vanaf maandag de 27e even bij Punt Makelaars binnen om een informatiepakket op te halen.

Wacht alleen niet te lang, de inschrijftermijn sluit namelijk op 10 april 2017 om 10:00 uur!

Welke stappen moet je nemen?

Om in aanmerking te komen voor een woning in De Deeltuin is het noodzakelijk dat je je specifiek voor een bepaalde woning inschrijft (opgave van meerdere woningvoorkeuren is mogelijk). Ook als je reeds een deelnameovereenkomst met ons gesloten hebt! De inschrijfformulieren zijn vanaf 25 maart 2017 beschikbaar en kun je tot uiterlijk 10 april 2017 om 10:00 uur inleveren bij Punt Makelaars.

Op 11 en 12 april a.s. vindt de toewijzing plaats. Een nadere toelichting op de toewijzing volgt te zijner tijd. Belangstellenden die in het verleden met ons een deelnameovereenkomst hebben gesloten en tijdig een inschrijfformulier inleveren, krijgen voorrang bij de toewijzing.

Uiterlijk 14 april 2017 wordt iedereen op de hoogte gebracht van de uitslag van de toewijzing.

Wij zien je graag de 25e!